Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Riksja Vietnam contactinformatie

   Riksja Vietnam contact - Team

   “Huh, Riksja Vietnam? Jullie heetten toch Vietnam online?”

   Dat klopt. We horen bij Riksja Travel, maar dat was voor onze reizigers niet altijd duidelijk. Daarom hebben we besloten al onze bestemmingen te hernoemen. Vanaf nu heten we dus Riksja Vietnam: een nieuwe naam, met dezelfde passie voor reizen.

   Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je reis door Vietnam? Heb je speciale wensen? Of heb je gewoon een andere vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar info@vietnamonline.nl. Wanneer je hier ook je telefoonnummer vermeldt, kan onze reisspecialist persoonlijk jouw wensen en vragen met je doornemen.

   Contactformulier

   Reis aanvragen:

   Als je een reis wilt aanvragen, kun je de gewenste bouwstenen of rondreis aanmaken in Mijn reisplan.

   Nieuwsbrief:

   Wil je op de hoogte blijven van onze reisnieuwtjes, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

   Kantooradres:

   Riksja Vietnam
   Pompoenweg 9
   2321 DK Leiden
   Tel.: 071 – 891 03 20

   KvK- en BTW nummer:

   KvK- en BTW-nummer: We zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Leiden, KvK nummer: 27345112. Bij de belastingdienst zijn we geregistreerd als ondernemer voor de omzetbelasting, BTW-nummer: NL820824227B01.

   Noodnummers:

   Als je tijdens je reis te maken krijgt met een calamiteit, neem dan contact op met de alarmcentrale van je verzekeringsmaatschappij. Wanneer je een reisverzekering via ons met Unigarant hebt afgesloten is dit de ANWB-Alarmcentrale; vanuit het buitenland te bereiken op telefoonnummer: +31-70 314 14 14 (vanuit Nederland; 088 – 269 28 88). Dit jaar kun je ook in geval van een calamiteit van grotere omvang (bijvoorbeeld een natuurramp) bellen met de alarmcentrale van AGA Assistance op noodnummer +31 20-5 92 92 92 voor directe hulpverlening. Voor vragen of hulp tijdens je reis kan de lokale partner vaak het beste helpen. Deze contactgegevens staan in je boekingsbrief. Als je daarnaast nog verdere assistentie wenst dan kun je contact opnemen met Riksja Vietnam. Tijdens kantoortijden kun je ons bereiken op 071 – 891 03 20. Riksja Vietnam is onderdeel van Riksja Travel. Wanneer je ons buiten kantoortijden dringend nodig hebt, kun je bellen naar het noodnummer van Riksja Travel: 06-346 573 45 (vanuit het buitenland: +31 6 346 573 45).

   Liever bellen?

   Onze reisspecialisten staan voor je klaar om je te helpen.
   Maandag t/m vrijdag  09:00 – 17:30 uur
   Zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur

    

    

    

    

   Social Media:

   Laat je inspireren door Riksja Travel

   icon facebookicon youtube icon twitter icon googleplus icon pinterest