Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

Menu Menu
 • 0
  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Hier vind je een overzicht van je gekozen bouwstenen

  Info

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30
  zaterdag, van 10:00-17:00

  reisspecialist-vietnam-onlineDe reisfanaten van Vietnam online

  Ons kantoor hangt vol reisfoto’s en souvenirs en aan het plafond wapperen sarongs. Wij raken nooit uitgepraat over reizen. Vertel ons hoe jij graag reist en met onze bouwstenen maken we samen een reisplan dat bij je past.

  Vietnam online is onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoersmiddel met zijn hardwerkende berijder. In een riksja maak je echt contact met de lokale bevolking en draag je een steentje bij. Zo kiezen wij voor kleinschalige slaapmogelijkheden in de sfeer van het land, het liefst gerund door een lokale familie. Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds en wat ook zo fijn geregeld is: je hebt een aanspreekpunt ter plaatse.

   

  Tamara Scheper

  Vietnam reisspecialist bij Riksja Travel

  Vietnam is voor mij …

  … chaos die mij rust brengt. Het klinkt gek, maar als ik door de straten van Hanoi loop tussen toeterende brommers en wierrookgeuren, overvalt mij rust. Controle loslaten is niet mijn sterkste kant, maar in Hanoi – in alle chaos – kán ik niet anders. Heerlijk!

  Riksja is voor mij …

  … het reisgevoel zo lang mogelijk vast houden. En wat helpt beter dan praten met onze reizigers die enthousiast plannen maken, voorpret hebben en een stukje rijker terugkomen van hun reis. Dat ik daarin een rol mag spelen, blijf ik bijzonder vinden.

  Mascha Bontje

  Vietnam reisspecialist bij Riksja Travel

  Mijn mooiste Riksja-reismoment …

  … was toen ik met mijn vriend – die nog nooit buiten Europa geweest was – een verre reis maakte met Riksja. Zijn verwondering over een waterval of een papegaai in het wild zorgden ervoor dat ik nu zelf met andere ogen naar de wereld kijk.

  Na al die jaren nog steeds bij Riksja Travel omdat …

  … ik niets leuker vind dan mijn eigen passie overbrengen op iemand anders. Ik vind het super als ik met mijn reiservaring ook jou kan helpen om je grenzen te verleggen en de wereld te ontdekken.

  Kyriël van der Sloot

  Vietnam reisspecialist bij Riksja Travel

  Vietnam is voor mij …

  … een top bestemming! In Vietnam heb je alles wat je tijdens een reis zoek: lieve mensen, lekker eten, mooie natuur en lekker strand. Je kunt er ook nog eens heerlijk fietsen langs uitgestrekte rijstvelden en dorpjes waar de kinderen enthousiast naar je zwaaien.

  Na al die jaren nog steeds bij Riksja Travel omdat …

  … ik het heel leuk vind om mensen te enthousiasmeren over reizen. Reizen is een grote passie van mij, die ik graag met anderen deel. Gezellige collega’s zijn ook belangrijk voor me. Het is heel fijn om ergens te werken waar je je thuis voelt.

  vietnam reizen teamOnze partner ter plaatse

  In Vietnam werken wij met een Vietnamese partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

  Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Vietnam reis, in goede handen bent.

   

   

  Neem contact met ons op of stel je eigen Vietnam reis samen met onze bouwstenen.