Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30
  zaterdag en zondag, van 10:00-17:00

  De reisfanaten van Vietnam online

  Ons kantoor hangt vol reisfoto’s en souvenirs en aan het plafond wapperen sarongs. Wij raken nooit uitgepraat over reizen. Vertel ons hoe jij graag reist en met onze bouwstenen maken we samen een reisplan dat bij je past.

  Vietnam online is onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoersmiddel met zijn hardwerkende berijder. In een riksja maak je echt contact met de lokale bevolking en draag je een steentje bij. Zo kiezen wij voor kleinschalige slaapmogelijkheden in de sfeer van het land, het liefst gerund door een lokale familie. Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds en wat ook zo fijn geregeld is: je hebt een aanspreekpunt ter plaatse.

   

  vietnam-reisspecialist-tamaraVietnam reisspecialist Tamara Scheper

  Vietnam is voor mij …

  … chaos die mij rust brengt. Het klinkt gek, maar als ik door de straten van Hanoi loop tussen toeterende brommers en wierrookgeuren, overvalt mij rust. Controle loslaten is niet mijn sterkste kant, maar in Hanoi – in alle chaos – kán ik niet anders. Heerlijk!

  Riksja is voor mij …

  … het reisgevoel zo lang mogelijk vast houden. En wat helpt beter dan praten met onze reizigers die enthousiast plannen maken, voorpret hebben en een stukje rijker terugkomen van hun reis. Dat ik daarin een rol mag spelen, blijf ik bijzonder vinden.

  Rondreis Vietnam - Cu Chi tunnelsVietnam reisspecialist Kyriël van der Sloot

  Vietnam is voor mij …

  … een top bestemming! In Vietnam heb je alles wat je tijdens een reis zoek: lieve mensen, lekker eten, mooie natuur en lekker strand. Je kunt er ook nog eens heerlijk fietsen langs uitgestrekte rijstvelden en dorpjes waar de kinderen enthousiast naar je zwaaien.

  Na al die jaren nog steeds bij Riksja Travel omdat …

  … ik het heel leuk vind om mensen te enthousiasmeren over reizen. Reizen is een grote passie van mij, die ik graag met anderen deel. Gezellige collega’s zijn ook belangrijk voor me. Het is heel fijn om ergens te werken waar je je thuis voelt.

  Vietnam reisspecialist Anouk Gravekamp

  vietnam-reisspecialist-anoukMijn meest bijzondere ontmoeting op reis was …

  … door een Vietnamese vrouw rondgeleid worden in haar thuisstad Ho Chi Minh City. De stad die ik op het eerste gezicht veel te westers vond. Zij nam ons mee naar lokale eetmarktjes, waar wij haar favoriete gerechten proefden. Verder ontdekten wij leuke pleintjes en wijken die wij zelf als toerist niet gevonden hadden.

  Riksja is voor mij …

  … samen met jou je ideale plan maken voor je reis door Vietnam. Door alle mooie reizen waar ik dagelijks aan werk, raak ik steeds weer enthousiaster om terug te gaan naar dit geweldige land.

  vietnam-reis-hue-lokaalProduct manager Jeanette Stuij

  Mijn meest bijzondere ontmoeting op reis was …

  …een gesprek met Mr. Dai op de veranda van zijn huis in centraal Vietnam. Zijn Engels was best goed. Dat had hij van de Amerikanen geleerd, vertrouwde hij me toe met een knipoog. Ik herinner me het moment nog goed toen we concludeerden dat we veel op elkaar leken.

  Na al die jaren nog steeds bij Riksja Travel omdat …

  … ik bij het leukste bedrijf van Nederland werk. Zo stond ik in Vietnam in de keuken bij mensen thuis. Vol trots en met handen en voeten leerden ze mij de lokale specialiteit te bereiden. Ik ben pas tevreden als het me lukt om dit soort ontmoetingen ook voor jou mogelijk te maken.

  vietnam reizen teamOnze partner ter plaatse

  In Vietnam werken wij met een Vietnamese partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

  Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Vietnam reis, in goede handen bent.

   

   

  Neem contact met ons op of stel je eigen Vietnam reis samen met onze bouwstenen.