Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

Menu Menu
 • 0
  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Hier vind je een overzicht van je gekozen bouwstenen

  reisspecialist-vietnam-onlineOver Vietnam online

  Voor ons staat reizen voorop. Op de tweede plaats staat: praten over onze favoriete reisbestemmingen. Gelukkig mogen we dat dagelijks doen, want toevallig verkopen we ook reizen. Met onze Vietnam bouwstenen stel je de reis samen waar jij van droomt. Door naar jouw wensen te luisteren maken wij een reisplan dat bij je past.

  Vietnamonline is onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoersmiddel met haar hardwerkende berijder. Bovendien maak je in een riksja echt contact met de lokale bevolking en draag je een steentje bij. Zo kiezen wij voor kleinschalige slaapmogelijkheden in de sfeer van het land, het liefst gerund door een lokale familie. Ook fijn geregeld is een aanspreekpunt ter plaatse en uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

   

  Tamara Scheper

  Vietnam reisspecialist bij Riksja Travel

  Vietnam is voor mij…

  Chaos die mij rust brengt. Het klinkt gek, maar als ik door de straten van Hanoi loop tussen toeterende brommers en wierrookgeuren, overvalt mij rust. Controle loslaten is niet mijn sterkste kant, maar in Hanoi – in alle chaos – kán ik niet anders. Heerlijk!

  Riksja is voor mij…

  het gevoel van rust dat ik had tijdens mijn Vietnam reizen zo lang mogelijk vast houden. En wat helpt beter dan praten met onze reizigers die enthousiast plannen maken, voorpret hebben en een stukje rijker terugkomen van hun reis. Dat ik daarin een rol mag spelen, blijf ik bijzonder vinden.

  Mascha Bontje

  Vietnam reisspecialist bij Riksja Travel

  Mijn mooiste Riksja-reismoment…

  Ik weet nog hoe leuk ik het vond om met mijn vriend – die nog nooit buiten Europa geweest was – een verre reis te maken met Riksja. Zijn verwondering over een waterval of een papegaai in het wild zorgen ervoor dat ikzelf ook met andere ogen naar de wereld kijk.

  Na al die jaren nog steeds bij Riksja Travel omdat…

  ik niets leuker vind dan mijn eigen passie overbrengen op iemand anders. Ik vind het super als ik met mijn reiservaring ook jou kan helpen om je grenzen te verleggen en de wereld te ontdekken.

   

  vietnam reizen teamOnze partner ter plaatse

  In Vietnam werken wij met een Vietnamese partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

  Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Vietnam reis, in goede handen bent.