De reisfanaten van Riksja Vietnam

Ons kantoor hangt vol reisfoto’s en souvenirs en aan het plafond wapperen sarongs. We raken nooit uitgepraat over reizen. Vertel ons hoe jij graag reist en met onze bouwstenen maken we samen een reisplan dat bij je past.

Riksja Vietnam is onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoersmiddel met zijn hardwerkende berijder. In een riksja maak je echt contact met de bevolking en draag je een steentje bij. Zo kiezen we voor kleinschalige slaapplekken in de sfeer van het land, het liefst gerund door een lokale familie. Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds. En wat ook zo fijn geregeld is: onze collega’s ter plaatse zijn 24/7 bereikbaar. Zo kun je avontuurlijk reizen met een vangnet. Ideaal, toch?

 Vietnam-fanaat Vincent

Vietnam is voor mij …

… een land met superaardige mensen. Zo wandelde ik door de straten van Hoi An en werd hier uitgenodigd om een spelletje bingo mee te spelen. Ik kreeg direct wat kaarten in de hand gedrukt en iedereen probeerde me het spel uit te leggen. Toen de winnende hand bijna voor mij was, was iedereen extra goed aan het opletten in de hoop dat ik zou winnen. De mensen zijn zo vrolijk en aardig!

Riksja is voor mij …

… samen een reis samenstellen die helemaal naar eigen smaak ingedeeld kan worden. Een reis die je dicht bij de mensen zal brengen, waardoor er onvergetelijke avonturen en verhalen ontstaan. Ik kan mijn passie voor reizen iedere dag kwijt bij Riksja, om zo andere mensen blij en enthousiast te maken voor hun volgende geweldige reis!

Vietnam-gek Nina

Vietnam is voor mij…

… een perfecte bestemming voor een avonturier zoals ik! Het liefst besteed ik mijn tijd in de bergen of op het water. Ik ben gek op het kajakken tussen de karstbergen. Het ontdekken van een verborgen grot is voor mij een cadeautje! Hierna vind ik het heerlijk om te relaxen onder de warme Aziatische zon.

Riksja is voor mij …

… een inspiratiebron voor mooiere en unieke reizen. Zoals wij bij Riksja zeggen: reizen door reizigers, voor reizigers. Als Vietnam-specialist kan ik zeker leren van onze reizigers. Ik hou ervan wanneer een reiziger bij mij een bestemming of activiteit aanvraagt die wij nog niet op de website hebben staan. Zo blijven wij innovatief en laten we zien hoe flexibel reizen met Riksja is!

Vietnam-specialist - RebeccaVietnam-kenner Rebecca

Vietnam is voor mij …

… een land waar je makkelijk met de bevolking in contact komt. Tijdens mijn reis door Vietnam ontmoette ik Mr. Hung. Hij vertelde me over de indrukwekkende geschiedenis en bracht me in contact met de mensen. Het viel me op hoe open de Vietnamezen zijn en dat ze ook nieuwsgierig zijn naar míjn verhaal.

Riksja is voor mij …

… een bijdrage aan mijn motto: travel is the only thing you buy that makes you richer. Het is heerlijk om zelf op reis te zijn, maar ik kan ook genieten van het plannen en voorbereiden ervan. Fijn dat ik deze passie kan delen met onze reizigers.

Vietnam productmanager - JeanetteVietnam-expert Jeanette

Mijn meest bijzondere ontmoeting op reis was …

… een gesprek met Mr. Dai op de veranda van zijn huis in Centraal-Vietnam. Zijn Engels was best goed. Dat had hij van de Amerikanen geleerd, vertrouwde hij me toe. Een man die weet wat hij wil en een tikkeltje eigenwijs. Ik herinner me het moment nog goed toen hij zei dat we veel op elkaar leken.

Na al die jaren werk ik nog steeds bij Riksja Travel, omdat …

… Riksja echt bij me past. Zo stond ik in Vietnam in de keuken bij mensen thuis. Vol trots en met handen en voeten leerden ze mij de lokale specialiteit te bereiden. Het maakt me blij als het me lukt om dit soort ontmoetingen ook voor onze reizigers mogelijk te maken.

Vietnam-reizen team Onze partner ter plaatse

In Vietnam werken wij met een Vietnamese partner die je waar nodig ter plekke met raad en daad bijstaat.

Wij selecteren onze partners met zorg. We vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis; reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Vietnam-reis in goede handen bent.

 

 

Neem contact met ons op of stel je eigen Vietnam-reis samen met onze bouwstenen.