De reisfanaten van Riksja Vietnam

Ons kantoor hangt vol reisfoto’s en souvenirs en aan het plafond wapperen sarongs. Wij raken nooit uitgepraat over reizen. Vertel ons hoe jij graag reist en met onze bouwstenen maken we samen een reisplan dat bij je past.

Riksja Vietnam is onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoersmiddel met zijn hardwerkende berijder. In een riksja maak je echt contact met de lokale bevolking en draag je een steentje bij. Zo kiezen wij voor kleinschalige slaapmogelijkheden in de sfeer van het land, het liefst gerund door een lokale familie. Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds en wat ook zo fijn geregeld is: je hebt een aanspreekpunt ter plaatse.

 Vietnam reisspecialist Vincent

Vietnam is voor mij…

… een land met een super aardige bevolking. Zo wandelde ik door de straten van Hoi An en werd hier uitgenodigd om een spelletje Bingo mee te spelen. Ik kreeg direct wat kaarten in mijn hand en iedereen probeerde mij het spel uit te leggen. Toen de winnende hand bijna voor mij was, was iedereen extra goed aan het opletten in de hoop dat ik zou winnen. De mensen zijn zo vrolijk en aardig!

Riksja is voor mij….

… samen een reis samenstellen die helemaal naar eigen smaak ingedeeld kan worden. Een reis die je dichtbij de lokale mensen zal brengen, waardoor er onvergetelijke avonturen en verhalen ontstaan. Ik kan mijn passie voor reizen iedere dag kwijt bij Riksja, om zo andere mensen blij en enthousiast te maken voor hun volgende geweldige reis!

 

Vietnam reisspecialiste Anouk

Mijn meest bijzondere ontmoeting op reis was …

… door een Vietnamese vrouw rondgeleid worden in haar thuisstad Ho Chi Minh City. De stad die ik op het eerste gezicht veel te westers vond. Zij nam ons mee naar lokale eetmarktjes, waar wij haar favoriete gerechten proefden. Verder ontdekten wij leuke pleintjes en wijken die wij zelf als toerist niet gevonden hadden.

Riksja is voor mij….

… samen met jou je ideale plan maken voor je reis door Vietnam. Door alle mooie reizen waar ik dagelijks aan werk, raak ik steeds weer enthousiaster om terug te gaan naar dit geweldige land.

 

Vietnam-specialist - RebeccaVietnam reisspecialiste Rebecca

Vietnam is voor mij …

…een land waar je makkelijk met de lokale bevolking in contact komt. Tijdens mijn reis door Vietnam ontmoette ik Mr. Hung. Hij vertelde mij over de indrukwekkende geschiedenis en liet mij lokale mensen ontmoeten. Het viel me op hoe open de Vietnamezen zijn en dat ze ook nieuwsgierig zijn naar míjn verhaal.

Riksja is voor mij …

…een bijdrage aan mijn motto: “Travel is the only thing you buy that makes you richer”. Het is heerlijk om zelf op reis te zijn, maar ik kan ook genieten van het plannen en voorbereiden ervan. Fijn dat ik deze passie kan delen met onze reizigers.

 

Vietnam productmanager - JeanetteProduct manager Jeanette

Mijn meest bijzondere ontmoeting op reis was …

…een gesprek met Mr. Dai op de veranda van zijn huis in centraal Vietnam. Zijn Engels was best goed. Dat had hij van de Amerikanen geleerd, vertrouwde hij me toe. Een man die weet wat hij wil en een tikkeltje eigenwijs. Ik herinner me het moment nog goed toen hij zei dat we veel op elkaar leken.

Na al die jaren nog steeds bij Riksja Travel omdat …

… deze reisorganisatie echt bij mij past. Zo stond ik in Vietnam in de keuken bij mensen thuis. Vol trots en met handen en voeten leerden ze mij de lokale specialiteit te bereiden. Het maakt me blij als het me lukt om dit soort ontmoetingen ook voor jou mogelijk te maken.

Vietnam-reizen team Onze partner ter plaatse

In Vietnam werken wij met een Vietnamese partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Vietnam reis, in goede handen bent.

 

 

Neem contact met ons op of stel je eigen Vietnam reis samen met onze bouwstenen.

Verstuur je reisplan