Bouw je eigen Vietnam-reis

Of je nu graag de hilltribes wilt ontmoeten of in een roeiboot wilt dobberen in de Mekongdelta, met onze bouwstenen kan het allemaal. Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Welke bouwstenen zijn goed te combineren? Bekijk dit op onze Vietnam kaart. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Vietnam-rondreizenBel, app of mail ons: wij, Vietnam-experts Nina, Rebecca en Vincent, helpen je graag op weg.

Je reist individueel of soms in een groepje           Je slaapt kleinschalig en sfeervol           We helpen je vanuit onze eigen ervaring
 Je ziet de highlights, maar mijdt de massa           Vervoer en excursies zijn geregeld         Je reis wordt CO²-gecompenseerd

Kies een regio

1 Noord-Vietnam: rode vlaggen, rijstterrassen en karstbergen

Bouwstenen Noord-Vietnam

Van het chaotische Hanoi vol brommers en markten tot het hoge noorden bij de Chinese grens waar je kajakt op spiegelende meren en kleurrijk geklede hilltribes ontmoet… Het Noorden van Vietnam is een gebied van uitersten. Slaap op een houten jonk bij Halong Bay of in een houten-palen-huis. Ga op food safari in Hanoi of maak een trekking door rijstterrassen.

2 Centraal-Vietnam: Buddhistische tempels en tropische stranden

Bouwstenen Centraal-Vietnam

Of je nu wilt struinen door een lampionnendorp, actief de natuur in wilt of chillen op een eiland? In Centraal-Vietnam kan het allemaal en nog veel meer.

3 Zuid-Vietnam: Waterwegen, wolkenkrabbers en zandstranden

Bouwstenen Zuid-Vietnam

Proef croissantjes uit het Franse verleden, dobber op een drijvende markt, of voel wit poederzand tussen je tenen.