Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

Menu Menu
 • 0
  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Hier vind je een overzicht van je gekozen bouwstenen

  Info

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30
  zaterdag, van 10:00-17:00

  Vietnam reizenJe eigen Vietnam reis samenstellen

  Bouwstenen zijn korte individuele Vietnam reizen van twee tot vier dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Vietnam reis samenstellen. Ook kun je een van onze individuele Vietnam rondreizen uitkiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Een aantal excursies wordt in kleine groepen uitgevoerd; leuk om je ervaringen met andere reizigers te delen.

  Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Vietnam specialisten Mascha en Tamara helpen je graag verder.

  Kies je favoriete Vietnam bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

  Noord Vietnam reizen

  Hallo Hanoi!

  Reisschema: Hanoi
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 114,- p.p. bij 2 personen

  Na een lange vlucht is het wel zo fijn als je na aankomst naar je centraal gelegen hotel wordt gebracht. Je Vietnam reis begint meteen goed. Onze gids neemt je mee op street food safari. Proef typisch Vietnamese gerechten zoals de beste dimsums, verse springroll en noodles.

  De bruisende stad Hanoi is voor veel reizigers het beginpunt van een rondreis door Vietnam. Je slaapt in het Frans koloniale centrum. Hier voel je je direct thuis tussen alle bedrijvigheid van Hanoi.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Hallo Hanoi!
  Special Stay in Hanoi
  x

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Vietnam reis!

  Het anker uit in Halong Bay

  Reisschema: Halong Bay
  Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 181,- p.p. bij 2 personen

  Cruise twee dagen op een houten zeilschip door de schilderachtige baai van Halong Bay. Maak kennis met de wonderlijke wereld van bizarre rotsformaties, kalksteen rotsen en verlaten eilandjes aan de noordoost kust van Vietnam. 

  Veel reizigers hebben Halong Bay ontdekt. Daarom kiezen wij voor een kleine jonk en voor een overnachting op de boot. Zo vaar je de volgende ochtend door de iets rustigere baai, voordat de dagtochten beginnen.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Het anker uit in Halong Bay
  Zoek de rust in Bai Tu Long Bay
  x

  Thuis tussen de Karstbergen

  Reisschema: Mai Hich - Tam Coc - Halong Bay
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 495,- p.p. bij 2 personen in kleine internationale groep

  Zoals veel reizigers kun je vanuit Hanoi in één keer door naar Halong Bay reizen, maar dan mis je heel wat moois onderweg. Met deze bouwsteen slaap je bij hilltribes in een ongerept houten paaldorp en vaar je door kronkelende waterwegen langs steile rotsformaties. De laatste nacht slaap je tussen duizend eilanden in Halong Bay.

  Je ziet de hoogtepunten van Noord Vietnam en reist weg van de massa. Je ziet hilltribes in een dorpje verderop en roeit op het slimste tijdstip in Tam Coc. Wil je ook bij Halong Bay de toeristenstroom ontwijken, kies dan voor onze optie in Bai Tu Long Bay.
  verder lezen

   

  Welke optie wil je aanvragen?

  Thuis tussen de Karstbergen
  Comfort hotel met zwembad in Tam Coc
  Bai tu Long Bay cruise
  x

  Sapa trekking

  Reisschema: Sapa
  Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
  Reissom: € 342,- p.p. bij 2 personen

  Dit is een bouwsteen voor de avontuurlijk ingestelde reiziger. Net als met de bouwsteen Hilltribes van Sapa reis je met de nachttrein naar het noordelijke gedeelte van Vietnam. Voor de trekkings heb je iets meer conditie nodig. Samen met je gids breng je een bezoek aan lokale bergstammen en wandel je door de rijstterrassen. 

  Je slaapt een nacht bij de lokale bevolking en een nacht in een comfortabel hotel in Sapa. Wij vonden het een bijzondere ervaring bij de mensen thuis te slapen, omdat je zo een goed beeld krijgt van het leven in de bergen. Uiteindelijk reis je per nachttrein terug naar Hanoi.
  verder lezen

  Hilltribes van Sapa

  Reisschema: Sapa
  Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
  Reissom: € 304,- p.p. bij 2 personen

  In het uiterste noorden van Vietnam leven bergstammen in eenvoudige boerendorpjes. Deze dorpjes liggen in een afgelegen bergland waar je adembenemende uitzichten hebt en je kunt genieten van de landelijke sfeer en de fraaie natuur. Je reist per nachttrein vanuit Hanoi naar de noordelijke stad Sapa. 

  Deze plek is geliefd bij meerdere reizigers, daarom hebben wij gekozen voor een trekking waarmee je net wat verder het gebied in gaat. Vergaap je op deze reis aan de kleurrijke traditionele markten en ontmoet de mensen waarvan de voorouders uit verre Aziatische landen naar toe vluchtten.
  verder lezen

  Hilltribes van Mai Chau

  Reisschema: Mai Chau
  Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 202,- p.p. bij 2 personen

  Ten zuidwesten van Hanoi, en een stuk minder ver weg dan bijvoorbeeld Sapa, wonen de hilltribes van Mai Chau in kleine dorpjes in een prachtige bergnatuur. Hier overnacht je in een traditionele paalwoning en verken je te voet en met de fiets het groene gebied.

  Dit is een ideale bouwsteen voor reizigers die op zoek zijn naar een soortgelijke belevenis als in Sapa, maar minder tijd hebben.
  verder lezen

  Centraal Vietnam reizen

  Koninklijke tijden in Hué

  Reisschema: Hué
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 56,- p.p. bij 2 personen

  De charme van Hué uit zich niet alleen in de historische oudheid, maar ook in de ligging aan de oever van de Perfume rivier. Per fiets ontdek je deze stad.

  Hué staat met name bekend om zijn Citadel die vierkant ommuurd is met 10 km lange en twee meter dikke muren. In deze oude Koningsstad ademt de geschiedenis van de oude Vietnamese heersers nog van de monumenten.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Koninklijke tijden in Hué
  Koninklijk overnachten in Hué
  Motortour
  Op de trappers het platteland op
  Hiken door het groen - Bach Ma Nationaal Park
  x

  Klassiek Hoi An

  Reisschema: Hoi An
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 121,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: februari - september

  De voormalige handelspost Hoi An is een stad met sfeer en geschiedenis en volgens ons een relaxte uitvalsbasis in het midden van je reis. Dwaal door de kleine straatjes met originele pakhuizen en leuke boetiekjes en restaurants. Laat je een maatpak aanmeten, of strek je uit op het strand.

  Buiten Hoi An vind je een wereld van uitgestrekte rijstvelden. Fietsend met onze gids laat je het stadsrumoer achter je en ontdek je het platteland waar je enthousiast ontvangen wordt.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Klassiek Hoi An
  Special stay Hoi An - langs de rivier
  Vietnamese kookcursus
  Hiken door het groen - Bach Ma Nationaal Park
  x

  Hangmat op Palmeneiland

  Reisschema: Palmeneiland
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 282,- p.p. bij 2 personen voor 3 nachten
  Reisperiode: februari - september

  Wat niet iedereen weet is dat Vietnam een aantal mooie stranden heeft. Wij ontdekten een bijzondere overnachtingsplek op een paradijselijk eilandje met parelwitte stranden. Palmeneiland is Vietnam op z’n meest exotisch.

  Logeer in een sfeervolle bungalow aan zee, snorkel boven de koraalvelden en laat je verwennen door de Frans-Vietnamese keuken. Een tropisch eiland om heerlijk te relaxen met een drankje in je hangmat.
  verder lezen

  Tussendoortje aan de kust

  Reisschema: Nha Trang
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 289,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: februari - september

  Deze relax bouwsteen is een comfortabel alternatief voor ‘Hangmat op Palmeneiland’ en in juli/augustus een zonnig alternatief voor de stranden in zuid Vietnam. Een rustige plek om even bij te komen van alle indrukken van je Vietnam reis.

  En wil je wat meer levendigheid, dan ben je in 30 minuten in de drukke badplaats Nha Trang. Ga snorkelen, duiken of varen bij de eilandjes voor de kust. Fiets of wandel naar de Cham torens en steek een wierrook stokje aan bij de rode kleistenen tempels. Of doe lekker even niets en zoek verkoeling bij het zwembad.
  verder lezen

  Bloemen, bossen en boeddha’s

  Reisschema: Dalat
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 230,- p.p. bij 2 personen

  Bloemenvelden, naaldboombossen, kloosters en grote boeddha-beelden. Welkom in het minder bekende Vietnam! Dalat, hoog gelegen in het groene binnenland, is populair onder de Vietnamezen zelf die hier verkoeling zoeken. Reizigers vanuit andere landen zijn nog niet zo bekend met Dalat en dat is volgens ons juist de reden om er naar toe te gaan. Je zal niet veel Westerse reizigers treffen.

  Wij regelen een gids met wie je een dag op pad gaat in de veelzijdige natuur van Dalat. In de jungle spot je wandelend en varend kleurrijke vogels en met wat geluk ook apen. Je verblijft in een centraal gelegen hotel met de markt en restaurants op loopafstand. 
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Bloemen, bossen en boeddha’s
  Dalat special stay - rustig buitenverblijf
  x

  Zuid Vietnam reizen

  Skyline van het zuiden

  Reisschema: Ho Chi Minh City
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 116,- p.p. bij 2 personen

  Zwoele avonden, druk verkeer en groene parken waar mensen flaneren en sporten na een lange werkdag. HCMC, oftewel Saigon, een stad in ontwikkeling. Een lokale bewoner neemt je mee in het dagelijks leven. Prikkel je zintuigen met wierrookgeuren en Chinese hapjes. 

  Hoge gebouwen kleuren de Skyline en staan in contrast met de rondrijdende Riksjarijders. Met een verblijf in ons centraal gelegen hotel sta je midden in de stad om het leven hier zelf te ervaren.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Skyline van het zuiden
  Special stay Ho Chi Minh City
  x

  Saigon en Mekong

  Reisschema: Ho Chi Minh City
  Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
  Reissom: € 256,- p.p. bij 2 personen in groepsverband

  Aangekomen in Ho Chi Minh City kijk je je ogen uit; rondrijdende Riksjarijders, eetstalletjes op iedere straathoek, moderne hoge kantoorgebouwen afgewisseld door huizen uit de Frans koloniale tijd. Je slaapt midden in het centrum, zodat je de stad gemakkelijk te voet ontdekt. 

  Onmisbaar in je Vietnam reis is volgens ons een stukje geschiedenis. Daarom breng je met deze bouwsteen een bezoek aan de Cu Chi tunnels, waar de Vietcong opereerden als mollen onder de grond. Kruip zelf door de tunnels en huiver bij de martelwerktuigen en geheime vallen.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Saigon en Mekong
  Comfort hotel Ho Chi Minh City
  Prikkel je zintuigen in HCMC
  x

  Proef het leven op de Mekong

  Reisschema: Ho Chi Minh City, Mekong
  Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
  Reissom: € 422,- p.p. bij 2 personen met privé gids, auto en chauffeur
  Reissom: € ,- p.p. bij 2 personen in groepsverband
  Belangrijk: Deze bouwsteen bieden wij vanaf januari 2017 alleen op prive basis aan

  Deze bouwsteen is een variant op Saigon en Mekong. Je logeert in een koloniaal huis midden in de Mekong Delta en laat de Cu Chi tunnels links liggen. Fiets over smalle, met palmbomen overschaduwde, paadjes en krakkemikkige bruggetjes.

  Bereid het eten met je gastvrouw op het houtvuur in de keuken en vaar over de drijvende markt bij het ochtendgloren.
  verder lezen

  Zandstranden en natuurbronnen

  Reisschema: Phu Quoc eiland
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 476,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: oktober - juni

  Phu Quoc eiland beschikt over een mooi zandstrand en verschillende natuurlijke schatten, waardoor het ook wel het Smaragd eiland genoemd wordt. Lekker luieren, zwemmen en snorkelen staan centraal, maar ook het binnenland is zeker de moeite waard. 

  Tijdens je verblijf op dit eiland maak je een boottocht langs ongerepte strandjes. Ook stop je onderweg voor een plons in de zee en maak je snorkelend kennis met de wonderlijke wereld onder water.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Zandstranden en natuurbronnen
  Special stay Phu Quoc
  x

  Tropisch toetje in het zuiden

  Reisschema: Ho Tram
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten,
  Reissom: € 316,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: oktober - juni

  Weg van de drukte vonden wij dit rustige strand op nog geen 2,5 uur rijden van Ho Chi Minh City. Je overnacht 2 nachten in een sfeervol strandhotel in Vietnamese stijl. Vanuit je bed kan je bijna kruipen naar het uitgestrekte, goudgele strand.

  Lees een boek, neem een massage en trek wat baantjes in het zwembad. In je ligstoel met je voeten in het witte zand kun je alle indrukken die je tijdens de reis op hebt gedaan op je in laten werken.
  verder lezen

   

   

  Dromerige duinstranden

  Reisschema: Mui Ne
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 132,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: oktober - juni

  Vanuit Ho Chi Minh City reis je in vier uur per trein naar het strand van de levendige badplaats Mui Ne. Ga je iets de binnenlanden in, dan bevind je je in een zandduin dat je een gevoel geeft midden in een woestijn te staan. 

  Je overnacht twee nachten in sfeervolle, koloniale bungalows. In je ligstoel met je voeten in het witte zand kun je alle indrukken die je tijdens de reis op hebt gedaan op je in laten werken.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Dromerige duinstranden
  Special Stay in koloniale stijl
  x

  Varen naar Cambodja

  Reisschema: HCMC – Can Tho – Chau Doc - Phnom Penh
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 288,- p.p. bij 2 personen in groepsverband

  In drie dagen reis je van Ho Chi Minh City door een bijzonder deel van de Mekong Delta naar Phnom Penh in Cambodja. Je reist flinke afstanden, maar wel afwisselend per minibus en boot. Proef exotische fruitsoorten op een drijvende markt, fiets op een onontdekt eilandje in de Mekong en lunch bij de mensen thuis.

  1
  van
  18
  x