Bouw je Vietnam familiereis

Individuele familiereis Vietnam

Met de kinderen een reis naar Vietnam maken? Doen! Of je nu met kleine kinderen of tieners reist, Vietnam is geschikt voor het hele gezin.

Rondreis Vietnam met kinderen

Tijdens een Vietnam-reis komt het verleden tot leven, zoals in de historische keizerstad Hué. Cultuur wordt afgewisseld met relaxte stranden en spannende activiteiten. Zo maak je een boottocht op een traditionele boot, ga je ziplinen over een junglerivier en zwem je in een donkere grot. Kortom: een afwisselende en avontuurlijke Vietnam-reis. Speciaal voor gezinnen hebben we een aantal familiereizen samengesteld waarbij we net andere keuzes hebben gemaakt in familievriendelijke slaapplekken, een relaxter reistempo en een aantal toffe activiteiten.

Leuk om te lezen! Onze blog Drie weken reizen in Vietnam met kinderen.
Aanrader voor tieners! Lonely planet Azie Verboden voor ouders. Het staat vol leuke feitjes over Azie

Vietnam combineren met Thailand, Laos en Cambodja?
Je Vietnam familiereis combineren Thailand of het authentiek en minder bezochte Laos en Cambodja? Dat kan!  Laos is vooral geschikt met families met tieners. De natuur is ruig en langs de rivier kan je abseilen, kayakken en tubben.

Cambodja is met haar mystieke boeddhistische tempelcomplex Angkor Wat en de oorlogsgeschiedenis in Phnom Pen meer op cultuur ingestoken. Uiteraard zijn er ook stranden, maar onze zomer valt in het regenseizoen. De Thaise zuidoostkust is in onze zomer een stuk aangenamer.

Riksja Family: samen de wereld ontdekken

Naast Vietnam bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze bestemmingen vind je terug op de website van Riksja Family. Riksja Family bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family

 
Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie OK