Individuele Vietnam-rondreizen

Kant-en-klaar of pas je rondreis Vietnam gerust aan, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’.

Met onze flexibele Vietnam-rondreizen hebben we je werk uit handen genomen en de beste reisroutes alvast voor je uitgestippeld. Je kunt je individuele reis natuurlijk ook zelf samenstellen met onze bouwstenen. Slaapplekken zijn al geregeld: slaap jij in een houtenpalenhuis of in een bungalow op het strand? Bel, app of mail ons: wij, Vietnam-experts Anouk, Rebecca en Vincent, helpen je graag op weg met het plannen van jouw rondreis Vietnam.

Je reist individueel of soms in een groepje           Je slaapt kleinschalig en sfeervol
 Je ziet de highlights, maar mijdt de massa           Vervoer en excursies zijn geregeld

Kies je favoriete Vietnam rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1: Go Vietnam

Reisschema: Hanoi – Halong Bay – Hoi An – Palmeneiland – Ho Chi Minh City – Cu Chi tunnels - Mekong Delta
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Reissom: € 1199,- p.p. bij 2 personen

Alle hoogtepunten van Vietnam én een tropische verrassing verpakt in één rondreis: dat is Go Vietnam. Ruil het drukke, maar gezellige Hanoi in voor een houten boot in Halong Bay. Laat je een nieuwe outfit aanmeten in kleermakersstad Hoi An en relax in een hangmat op Palmeneiland. Natuurlijk mogen ook het bruisende Ho Chi Minh City met de beruchte Cu Chi tunnels en de Mekongdelta niet ontbreken. Lees meer over deze hoogtepunten-rondreis.

Voeg deze rondreis toe aan je Vietnam reisplan!

Rondreis 2: Eigenwijs Vietnam

Reisschema: Hanoi – Halong Bay – Hué - Hoi An – Ho Chi Minh City – Mekong Delta
Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
Reissom: € 813,- p.p. bij 2 personen

Dit is een reis door Vietnam voor de reiziger met wat minder budget, die op zijn eigen manier de hoogtepunten van Vietnam wil beleven. Je combineert cultuur, steden, strand en natuur waarbij je de langste afstanden in deze rondreis Vietnam per nachttrein overbrugt. Wij hebben de leukste kleinschalige slaapplekken voor je uitgezocht en de belangrijkste excursies voor je geboekt. De rest regel je zelf. Zo slaap je op een traditionele Chinese jonk in het magische eilandengebied. Vanuit het sympathieke Hoi An fiets je zo naar zee. Bij Saigon laat je per boot het leven in de Mekong Delta op je inwerken. Lees meer over Eigenwijs Vietnam.

Welke optie wil je aanvragen?

Rondreis 2: Eigenwijs Vietnam
Bai tu Long Bay cruise
Bezoek aan My Son
Kookles in Hoi An
x
+

Rondreis 3: Bergstam, baai en bountygevoel

Reisschema: Hanoi – Mai Chau - Tam Coc - Halong Bay - Hoi An – Palmeneiland - HCMC – Cu Chi – Mekong Delta
Reisduur: 18 dagen / 17 nachten
Reissom: € 1502,- p.p. bij 2 personen

Ontdek Vietnam individueel en reis niet alleen naar de klassieke hoogtepunten, maar ook naar een bergstam tussen de karstbergen. Hier wandel je door intens groene rijstvelden en maak je kennis met de kleurrijke lokale bevolking door een nacht bij de mensen thuis te slapen. De reis start in het authentieke Hanoi waar je tussen de drakeneilanden van Halong Bay vaart voordat je met de trein naar het noorden reist. Bezoek sfeervol kleermakersdorp Hoi An en laat alle indrukken op je inwerken in je hangmat op het palmeneiland. Vanuit bruisend Ho Chi Minh City vaar je tenslotte door de exotische Mekong Delta en kruip je door de beruchte Cu Chi tunnels. Lees meer over Bergstam, baai en bountygevoel.

Rondreis 4: Verrassend Vietnam

Reisschema: Hanoi – Halong Bay – Sapa - Hoi An - HCMC – Cu Chi – Mekong Delta – Phu Quoc
Reisduur: 22 dagen / 21 nachten
Reissom: € 1671,- p.p. bij 2 personen

Tijdens deze Vietnam rondreis Noord Zuid vaar je tussen mysterieuze karstbergen, wandel je door uitgestrekte rijstterrassen en fiets je langs de waterwegen in de Mekong. Onderweg maak je kennis met de veelzijdige bevolking op het platteland en in de grote stad. Laat je verrassen door het alledaagse leven in de smalle handelsstraatjes van Hanoi, de vaardigheden van de kleermakers in Hoi An en de vele brommertjes (en het aantal passagiers erop) in het bruisende Ho Chi Minh City. Je eindigt je reis op een tropisch eiland met een mooi zandstrand in een bungalow aan het strand; een ontspannend slot van je reis. Lees meer over Verrassend Vietnam.

Rondreis 5: Expeditie Vietnam – familiereis

Reisschema: Hanoi – Bai tu Long Bay – Phong Nha - Hué - Hoi An – Palmeneiland
Reisduur: 18 dagen / 17 nachten
Reissom: € 1492,- p.p. bij 2 volwassenen en 2 kinderen

Van de Vietnam-rondreizen is deze reis speciaal samengesteld voor reizigers met kinderen en tieners. Deze afwisselende reis heeft een rustig tempo en wisselt cultuur en strand af met natuur en actie. Vaar op een traditioneel schip langs de rotsen van Halong Bay en ga ziplinen over een rivier. Zwem in een donkere grot en slaap op een bounty-eiland. Ook leuk voor mensen die altijd jong zijn gebleven. Lees meer over Expeditie Vietnam – Familiereis. 

Rondreis 6: Van Schilderbaai naar Tempelschat

Reisschema: Hanoi – Halong Bay – Hoi An – Hoi Chi Minh City – Cu Chi – Mekong Delta – Phnom Penh - Angkor Wat
Reisduur: 19 dagen / 18 nachten
Reissom: € 1430,- p.p. bij 2 personen

Combineer Vietnam en Cambodja en zie de highlights van beide landen! Na Vietnamese must-sees als Hanoi, Halong Bay, Hoi-An en de Cu Chitunnels, steek je via de Mekong de grens over naar Phnom Penh. Hier kijk je niet alleen een kijkje in de ingrijpende  Cambodjaanse geschiedenis op de Killing Fields, maar bezoek je ook het befaamde tempelcomplex Angkor Wat. Lees meer over de rondreis Vietnam & Cambodja.

Rondreis 7: Dwars door Indochina

Reisschema: Bangkok – Vientiane – Luang Prabang – Hanoi – Sapa – Halong Bay – HCMC – Mekong Delta – Phnom Penh – Siem Reap
Reisduur: 28 dagen / 27 nachten
Reissom: € 2249,- p.p. bij 2 personen

Een bijzondere en afwisselende reis vol hoogtepunten en ervaringen van de vier Aziatische landen die samen Indochina vormen. Door een kijkje te nemen in deze vier bestemmingen krijg je veel mee van de verschillende culturen en gewoontes waaraan deze landen rijk zijn. Lees meer over Dwars door Indochina. 

1
van
7

Algemene informatie Vietnam rondreizen

Rondreis Vietnam

Rondreis Vietnam

Wat is inbegrepen in je rondreis Vietnam?

– Je overnachtingen met ontbijt.
– Het vervoer zoals beschreven in het dag-tot-dag programma.
– Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
– Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

Wat is niet inbegrepen in je rondreis Vietnam?

– De vlucht van Nederland naar Vietnam. Deze kun je apart boeken op onze vliegtickets pagina.
– Facultatieve excursies.

Je rondreis Vietnam aanpassen?

Het is mogelijk aanpassingen op Vietnam rondreizen te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel, een verlenging of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit even aan in je reisplan, we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen.

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen