Rondreis Vietnam - Lampionnen

Algemene reisinformatie Vietnam

Op deze pagina vind je algemene reisinformatie die van belang is voor je Vietnam-reis. Een goede voorbereiding is belangrijk wanneer je een verre reis gaat maken. Je vindt hier tips over onder meer gezondheid op reis, visum, veiligheid en geldzaken. Ook bij onze Vietnam-bouwstenen en Vietnam-rondreizen kun je veel nuttige informatie terugvinden.

Zelf vinden wij het leuk om ons uitgebreid in te lezen in de bestemming. Voor Vietnam hebben wij veel gehad aan de nieuwe Discover Vietnam reisgids van Lonely Planet. Deze reisgids heeft veel mooie foto’s en tips voor leuke restaurants en bezienswaardigheden, zonder dat het een overdaad wordt aan praktische info. Vooral handig als jouw reisprogramma al vast ligt, maar je zelf ter plekke nog wel op ontdekking uit wilt.

Klik op onderstaande links voor meer algemene reisinformatie Vietnam:

visum, geld en gezondheid
● vervoer in Vietnam
● handige weetjes voor vertrek

Koffer of rugzak?

Vincent en Anouk beantwoorden in het onderstaande filmpje vragen van onze reizigers.

Zo vergeet je nooit meer iets in je koffer

Je kent het vast wel, de stress voordat je op reis gaat. Heb je wel alles bij je, ben je niets vergeten? Wat voor kleren moet je mee, heb je je paspoort wel bij je, en hoe zat het ook weer met de stekkers? Geen zorg, met deze paklijst nemen we je hopelijk de zorg uit handen. Nu hoef je alleen nog maar te onthouden het koffiezetapparaat uit te zetten.

Vul hieronder je gegevens in en je krijgt de paklijst gratis en voor niets in je inbox.

  • Mogen we je na het versturen van de paklijst nog eenmalig een mailtje sturen om naar je mening te vragen? (We vallen je verder niet lastig, beloofd!)