Vietnam-hotels met een hart

Slaapplekken met een hart. Eigenaren die zich inzetten voor de lokale gemeenschap, zich bezighouden met natuurbehoud of op een andere manier positieve impact op de wereld hebben. Dat zijn slaapplekken die wij omarmen en waar we jou graag kennis mee laten maken.

In Vietnam hebben we twee mooie slaapplekken met een hart. Elke slaapplek heeft zijn eigen drijfveer, maar de gemene deler is het creëren van werkgelegenheid voor mensen uit de omgeving. En daar draag jij aan bij door hier te slapen.

Boek je jouw reis inclusief een hotel met een hart, dan krijg je één nacht in dit hotel van ons cadeau (zie voorwaarden). Dit kun je telefonisch doorgeven aan de bestemmingsexpert of vermeld ‘hotel met een hart cadeau’ op het boekingsformulier.

 

Phong Nha Nationa...
Reisschema: Phong Nha/Ke Bàng National Park
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 477,- p.p. bij 2 personen met privégids, auto en chauffeur
Reissom: € 318,- p.p. in kleine internationale groep (max 9 reizigers)
Activiteit: o.a. kajakken, fietsen met gids, grotten bezoek en tunnelcomplex

Welke optie wil je aanvragen?

Je actieve tussendoortje
Je actieve tussendoortje in klein groepsverband
x
+
Tented lodge aan ...
Reisschema: Lak-meer
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 317,- p.p. bij 2 personen
Rondreis Vietnam met kinderen

Rondreis 3: Expeditie Vietnam

Familiereis Vietnam
Reisschema: Hanoi – Bai Tu Long Bay – Phong Nha - Hué - Hoi An – Palmeneiland
Reisduur: 18 dagen / 17 nachten
Reissom: € 1650,- p.p. (€ 74,- per dag) bij 2 volwassenen en 2 kinderen
Inclusief: streetfoodsafari met gids, cruise Bai Tu Long Bay, ziplinen, dark cave experience, fietstochten met gids, nachttrein en binnl. vlucht
Vluchten: optioneel bij te boeken vanaf €800,- / €1000,- (laag-/hoogseizoen)

Waarom naar Vietnam met Riksja Travel?

Hurkend op een krukje slurp je van een lokale pho-soep. Zo warm als het gerecht, is ook de levenslust en behulpzaamheid van de Vietnamezen. Dat voel je bij de de gastvrouw van je homestay die verse loempia’s voor je vouwt tot de gids met wie je de waterwegen van de Mekong ontdekt. Je slaapt in een houten strandbungalow of bij de bergvolkeren thuis tussen de rijstvelden. Wij hebben de leukste plekjes voor je gevonden, jij puzzelt met ons, Vietnam-kenners Anouk, Rebecca en Vincent, je ideale reis in elkaar. Mét een combinatie met Cambodja of Laos, als je dat wilt.