vietnam palmeneiland

Palmeneiland Vietnam – Ongerept genieten

Ben je op zoek naar een mooie strandbestemming, maar geen luxe strandresort? Dan ben je op Palmeneiland op je plek. Lees hier alles over een bezoek aan een van de mooiste eilanden van Vietnam.

Wat is Palmeneiland?Palmeneiland Hangmat

Palmeneiland is een typisch palmbomen en hangmatten eiland. Palmeneiland ligt ongeveer drie uur varen uit de kust van het druk bezochte Nha Trang. Een stevige houten boot brengt je naar het eiland waar jij en enkel een tiental andere reizigers komende dagen verblijven. Jouw resort is namelijk ook de enige accommodatie op het eiland. Vanuit je traditionele bamboe bungalow geniet je van enkele dagen zon, zee en strand. Tijdens het verblijf op het eiland zullen alle maaltijden vers uit de zee gevist worden. Ben je geen visliefhebber? Daarvoor heeft de chef altijd een lekker alternatief! Tijdens jouw verblijf op Palmeneiland zijn alle maaltijden inclusief.

Wat is er te doen op palmeneiland?

Strand, strand en nog eens strand: Wat heerlijk. Een plek waar je even niks anders hoeft dan te genieten van een typisch Palmeneiland. Vanuit jouw swingende hangmat kijk je uit over de rustige zee en het witte strand. Met de zon op je gezicht, of onder een parasol, heb jij even de tijd om de drukte van de Vietnamese steden achter je te laten en je te richten op het boek dat je nog niet hebt opengeslagen.

Palmeneiland snorkelenSnorkelen en duiken: Voel jij je als een vis in het water? Dan zal je je zeker thuis voelen op Palmeneiland. Aan de kust kan je al snorkelend mooie vissen spotten. Voor een nóg kleurrijkere onderwaterwereld raden wij je aan om op de boot te stappen en mee te gaan op een leuke snorkelexcursie verder van het eiland. Wil je liever de diepe wateren ontdekken? Dan heeft Palmeneiland ook een gekwalificeerde duikschool.

 Watersport activiteiten: Hebben de kinderen (of jijzelf) toch teveel energie voor enkel strand op het eiland? Spring dan op een van de windsurfplanken of stap in een kajak om de omgeving te verkennen.

Spa faciliteiten: Hoeven deze stranddagen niet zo actief te zijn? Dan kan je ook genieten van de spa faciliteiten op het eiland. Geniet van een heerlijke massage met uitzicht op de helderblauwe zee. Even echt ontspannen.

Palmeneiland strand

 

Beste reistijd

Acht maanden per jaar heb je een heerlijk klimaat om Palmeneiland te bezoeken. Wij raden aan dit eiland te bezoeken tussen februari en september. Vooral in de zomermaanden, wanneer zuid-Vietnam regenachtiger is, is Palmeneiland erg populair. Heb je plannen om dit eiland te bezoeken?  Bekijk dan snel onze bouwsteen naar dit mooie eiland.

Enthousiast geworden? Vietnam heeft nog veel meer te bieden. Lees bijvoorbeeld meer over de mooiste stranden in Vietnam.