Formule 1 in Hanoi

Formule 1 Hanoi

Je hebt er de laatste tijd vast veel over gelezen. De formule 1. Volgend jaar is de formule 1 na een lange tijd weer terug in Nederland, maar ook Vietnam is druk bezig met de voorbereidingen van een spectaculaire race. Dit is de perfecte combinatie voor de sportliefhebber die een bezoek wil brengen aan Vietnam voor de Formule 1 Hanoi. Waar je normaal gesproken te geur van streeftfood overheerst, zal dit nu vervangen worden door brandend rubber en benzine.

Formule 1 Hanoi

Volgend jaar zal namelijk de eerste race ooit worden gereden in Vietnam. Waar wij in Nederland op ons traditionele circuit van Zandvoort gaan racen, zal er in de hoofdstad Hanoi een straatrace gaan plaatsvinden. Door de nauwe straten van het oude centrum zullen de snelste auto’s van de wereld te keer gaan.. Waar deze straten normaal gesproken worden gebruikt voor verkopers met al hun waar, zullen zij nu plaats moeten maken voor enthousiaste fans van over de hele wereld voor de Formule 1.

In het eerste weekend van april 2020 zal dit plaatsvinden. Door de lange vliegreis naar Vietnam, is het natuurlijk zonde om hier alleen maar een korte tijd te verblijven. Door de ligging van Hanoi is het goed te combineren met een van onze bouwstenen  of rondreizen. Hanoi is namelijk dé start voor een rondreis door dit lang gestrekte land. Zo kan je de reis beginnen met de race en hierna doorreizen naar het zuiden van het land, maar je kan ook beginnen in het zuiden van het land en dan omhoog reizen en afsluiten met de race.

Maart en april zijn goede maanden om een bezoek te brengen aan Vietnam. Er heerst een fijn klimaat met droge dagen, goede temperaturen en genoeg mogelijkheden om naar het strand te gaan.

Formule 1 tickets Hanoi

Onze lokale partner is officieel verkoper van tickets van deze nieuwe Formule 1 race, dus dit is een ultieme kans om een bezoek te brengen aan dit evenement. Wie wil Max Verstappen nou niet zien winnen in Hanoi!? Wij zullen een pakket samenstellen waarbij je overnachtingen zal hebben in een 3, 4 of 5 sterrenhotel. Verder heb je toegang tot het circuit op vrijdag, zaterdag en zondag. Meer informatie vind je bij onze bouwsteen van Hanoi.

 

 

Bekijk ook eens...

Streetfood Hanoi op een krukje

Welke optie wil je aanvragen?

Hallo Hanoi!
Comfort hotel met zwembad in Hanoi
Fotografie workshop
x
+

Lees ook...