Rondreis Vietnam - Lampionnen

Welkom op het Riksja Vietnam-reisblog

Divers, langgerekt, ja dat is Vietnam! Wandel door de groene rijstvelden in het noorden, geniet in Centraal-Vietnam van de relaxte sfeer en ervaar het bruisende zuiden. Ook aan strand is geen gebrek in Vietnam. In Centraal-Vietnam ervaar je het echte hutje-op-een-eiland-gevoel op Palmeneiland en dan zijn er nog de idyllische eilandjes in het zuiden met witte stranden en wuivende palmen. De lokale bevolking van Vietnam is ontzettend gastvrij waardoor wij ons er meteen thuis voelden. En ook de Vietnamese keuken is niet te versmaden. Kortom ‘we love Vietnam’ en wij delen graag onze Vietnam-reistips en -verhalen met jou in ons Vietnam-reisblog.

Op dit Vietnam-reisblog vind je allerlei Vietnam-reistips, artikelen ter inspiratie of ter voorbereiding op je Vietnam-reis. Je vindt hier actualiteiten, vraag & antwoord en onze eigen Vietnam-reisverhalen. Ook lees je hier naast onze eigen Vietnam-tips, die van onze reizigers terug.

Heb je zelf gave Vietnam-ervaringen of unieke Vietnam-tips opgedaan tijdens je reis, die je andere reizigers niet wilt ontnemen? Mail je Vietnam-tips/-foto’s of -blogs gerust door en inspireer samen met ons andere reizigers via ons Vietnam-reisblog.  Je kunt je eigen Vietnam-inspiratie mailen naar: info@vietnamonline.nl.

Veel leesplezier!

Vincent, Rebecca & Nina (Riksja Vietnam-fanaten)