Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Vietnam combineren met Thailand, Laos en Cambodja

   Reizigers die hun Vietnam-reis willen verdiepen met een ervaring in het ongerepte Cambodja, Laos of bekendere Thailand, kiezen voor een combinatiereis in deze regio: Indochina. Steek de Cambodjaanse grens over varend op de machtige Mekong rivier, leef als een olifantenverzorger in Laos of sluit je reis af met een paar dagen op een tropisch Thais eiland. Vanaf Amsterdam of Brussel vlieg je nog niet direct naar Vietnam. Het is daarom ook leuk een rondreis door Vietnam te combineren met een tussenstop in het bruisende Bangkok.

   Hieronder vind je een selectie van Thailand, Laos en Cambodja bouwstenen die wij vaak logisch combineren met een Vietnam-rondreis. Mocht de bouwsteen van jouw voorkeur hier niet bij staan, neem dan contact op met onze Vietnam-reisspecialisten Anouk en Rebecca.

   Kies je favoriete Vietnam bouwstenen
   Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
   Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

   Bouwstenen Thailand

   Easy going Bangkok op de fiets

   Reisschema: Bangkok
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 156,- p.p. bij 2 personen

   Dit is volgens ons de leukste manier om je reis door Thailand te beginnen. Je aankomsttransfer en hotel worden door ons geregeld, net als een tour door Bangkok. Al fietsend door smalle steegjes en langs de rijstvelden in de buitenwijken van de stad leer je Bangkok echt kennen. 

   Onderweg gluur je naar binnen bij de Thai en loop je met de fiets aan je hand over een lokale markt. Je slaapt in een knus hotel vlakbij Khao San Road, met al zijn kraampjes en winkels. Bij het zwembad van je hotel kun je even bijkomen van de lange vliegreis en gaat je Thailand avontuur van start.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Easy going Bangkok op de fiets
   Special stay: boutique riverside hotel
   x
   +

   Voeg deze bouwsteen toe aan je Vietnam reis!

   Ko Chang watervaleiland

   Reisschema: Ko Chang
   Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
   Reissom: € 183,- p.p. bij 2 personen
   Reisperiode: november - april

   Reis je door Laos of Cambodja en wil je je reis afsluiten op een tropisch eiland, dan kan dat met deze bouwsteen. Anders dan alle andere Zuid-Thailand bouwstenen op deze pagina ligt Ko Chang ten oosten van Bangkok. Vanuit de Thaise hoofdstad rijd je er in ongeveer vijf uur naartoe.

   Op het eiland vind je dicht regenwoud, zandstranden vol palmbomen. Maak een wandeling door de bossen en neem een duik in een van de frisse watervallen, of luier een dagje op het strand. Het eiland is redelijk ontwikkeld met goede resorts. Je slaapt in een comfortabel resort met uitzicht op de zee.
   verder lezen

   Bouwstenen Cambodja

   Indrukwekkend Phnom Penh

   Reisschema: Phnom Penh
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 153,- p.p. bij 2 personen

   De hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh, is een drukke verzameling van typisch Aziatische kleurrijke markten, boeddhistische tempels en rondracende tuktuks, maar ook van café’s en terrassen met een Franse sfeer. De koloniale invloed vind je terug in de architectuur en het eten; hier eet iedereen croissantjes bij het ontbijt. 

   Wandelend over de levendige boulevard aan de Mekong is het moeilijk voor te stellen dat het nog niet eens zo lang geleden is dat de bevolking leed onder het regime van Pol Pot. Op de beruchte killing fields en in het genocidemuseum Tuol Sleng krijg je een indruk van de impact die de martelingen en moorden hebben op het land en de bevolking. Een heftig en indrukwekkend deel van je reis.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Indrukwekkend Phnom Penh
   Special stay - Phnom Penh
   x
   +

   Antiek Angkor

   Reisschema: Siem Reap
   Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
   Reissom: € 140,- p.p. bij 2 personen

   Omhoog kronkelende boomwortels en mystieke tempels: welkom in Angkor. Volgens ons is dit hét hoogtepunt van Cambodja en één van de meest beroemde bezienswaardigheden van Zuidoost-Azië. Wanneer je hier samen met onze gids loopt krijg je pas door hoe groot het is. 

   We regelen deze gids, zodat hij je alles kan vertellen over de tempels. Ook is het fijn om iemand bij je te hebben die de weg weet. Je hebt voldoende tijd om het tempelcomplex op je gemak te verkennen. 
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Antiek Angkor
   Special stay - Siem Reap
   x
   +

   Even zen aan zee..

   Reisschema: Sihanoukville – Koh Rong
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 164,- p.p. bij 2 personen

   Voor wie de drukkere steden en ontwikkelde badplaatsen even achter zich wilt laten, hebben wij het eiland Koh Rong gevonden. Waar je in de badplaatsen Sihanoukville en Kep genoeg kunt ondernemen, is Koh Rong de plek om even helemaal niets te hoeven doen. 

   Je overnacht in een houten bungalow met veranda, welke gelegen is aan het strand. Als je ’s morgens wakker wordt, wandel je zo over het witte strand de zee in.
   verder lezen

   Bouwstenen Laos

   Beleef Luang Prabang

   Reisschema: Luang Prabang
   Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
   Reissom: € 153,- p.p. bij 2 personen

   Volgens veel reizigers is Luang Prabang een van de leukste plaatsen in Laos, door de ligging aan de legendarische Mekong rivier, de Laotiaanse gastvrijheid en gezellige straatjes. 

   Met deze bouwsteen maak je op een ontspannen manier kennis met deze sfeervolle stad, waar monniken in oranje gewaden het stadsbeeld typeren en buddhistische tempels op elke hoek van de straat te vinden zijn. Daarnaast maak je ook een excursie naar de groene rijstvelden. Omgeven door groene bergruggen en omsloten door rivieren, biedt Luang Prabang wandel- en fietsmogelijkheden in de stad en door de wilderige natuur.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Beleef Luang Prabang
   Special stay: boutique riverside hotel
   Zonsondergang over de Mekong rivier
   Kookcursus in de Laotiaanse keuken
   x
   +

   Vive Vientiane

   Reisschema: Vientiane
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 154,- p.p. bij 2 personen

   Vientiane is een slaperig stadje, gelegen aan de immense Mekong rivier. Je kunt hier heerlijk slenteren door de beboomde, wat rommelige straten, zonder het gevoel te hebben dat je in de hoofdstad verblijft. 

   Hoewel Vientiane de hoofdstad is van Laos, doet het eerder aan als een groot dorp waar de stadse hectiek nog steeds ontbreekt. Een ontspannend begin van je Laos reis met een transfer van de luchthaven en twee nachten verblijf in een comfortabel, centraal gelegen hotel.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Vive Vientiane
   Special stay: modern boetiek hotel
   x
   +
   1
   van
   7
   x