Kom je bij mij eten in Tam Coc?

Eten bij locals in Tam Coc

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
Reisschema: Tam Coc
Reisduur: ongeveer drie uur
Activiteit: Lunch of diner bij een Vietnamees gezin
Reissom: € 18,- p.p.
Reisperiode: gehele jaar

✔ Maak écht contact door samen te eten
✔ Geniet van de culinaire Vietnamese keuken
✔ Draag bij aan een basisinkomen voor het gezin

Activiteit: Lunch of diner inclusief eventuele starters en/of side-dishes en non-alcoholische drankje Lunch of diner inclusief eventuele starters en/of side-dishes en non-alcoholische drankjes

Vervoer van en naar het gastgezin

Dag 1 – Eten bij een Vietnamees gezin

Afhankelijk van wat wij met je hebben afgesproken ga je vandaag lunchen of dineren bij een Vietnamees gezin. Je reist op eigen gelegenheid naar je gastgezin in Tam Coc. Op een bekend ontmoetingspunt zal je worden opgewacht door de familie. Vooraf ga je meestal nog naar de markt om samen alle verse spullen te kopen die hierna gekookt zullen gaan worden. Dan wandel je naar het woonhuis waar je wordt verwelkomd met een drankje voordat je aanschuift aan tafel voor een smakelijke maaltijd.

We werken samen met een stichting die gezinnen selecteert die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Op deze manier helpt het hen zonder grote investeringen, mee te profiteren van het toerisme. Ook begeleiden zij het gezin in het professioneel ontvangen van reizigers. Het zorgt voor bijzondere ontmoetingen die gegarandeerd nog lang bijblijven.

Heb je een speciaal dieet, laat het ons dan weten. Wij zullen dan nagaan of wij hier rekening mee kunnen houden.

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan